Brezplačna dostava za naročila nad 100 €.

Žaga za izolacijo DSS 300cc v kovčku-TRC

Žaga za izolacijo DSS 300 cc

Žaga za izolacijo DSS 300cc v kovčku-TRC
  • Šifra artikla:

    919601

  • Blagovna znamka:

    Mafell

Brezplačna dostava

Dobava: predvidoma 7 dni

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

MAFELL DSS 300 cc je edinstvena žična žaga za rezanje trdih in fleksibilnih izolacijskih materialov iz lesenih vlaken. Natančno rezanje za popolno prileganje izboljša se izolacija stavbe, odpravijo se toplotni mostovi in s tem se preprečijo konstrukcijske poškodbe. DSS 300 cc je ključnega pomena za zagotavljanje, da so izolacijska dela učinkovita.
Popolna interakcija vseh komponent sistema in inovativnih podrobnosti, vključno z rezilno žico, karbonskim vodilom in odstranjevalcem žagovine, dosegajo visoko natančnost reza. Ta integrirani sistem, ki vključuje tudi visoko zmogljivo odsesovalno napravo S 200 in delovno mizo ST 1700 Vario, je preprosto nepremagljiv. Glede na ustrezne dodatke je mogoče izolacijske materiale natančno rezati na skoraj neskončno število načinov. Kompaktna in zelo prilagodljiva delovna miza vam omogoča izjemno natančno delo tudi pri zelo dolgih kosih. Za prijetnejše delovno vzdušje in enostavno rokovanje poskrbi močan sesalec velikih zmogljivosti.
Vsebina:2 Žica za rezanje, 6 mm širine;
1 Dvostranski zobati jermen
1 Pomožni drsnik
2 Zaščita kabla K-Fix
1 napajalni kabel 4 m (13.1 ft)

Karbonsko vodilo dosega izjemno togost in zahvaljujoč zmanjšani teži zagotavlja potrebno natančnost rezanja.
Karbonsko vodilo dosega izjemno togost in zahvaljujoč zmanjšani teži zagotavlja potrebno natančnost rezanja. Samodejno napenjanje žice zagotavlja doslednost in vrhunsko kakovost rezanja. Motor CUprex z visoko zmogljivostjo, stoji za veliko trdnostjo in izjemno motorno močjo. Dvostranski zobati jermen odstranjuje ostružke in prah stran od žice in izboljšuje tako neprepustnost sesalnega kanala, kot tudi natančnost rezanja.

Nazivna moč : 1800W

Univerzalni motor: 230 V / 50 Hz

Nagib: 60°

Število udarcev-vrtljajev brez obremenitve: 47001/min