Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Naročila materiala so možna preko telefona, e-pošte ali spletne trgovine. Dostava preko dostavne službe ali lasten brezkontaktni prevzem.

Prenosna tračna žaga Z 5 Ec

Prenosna tračna žaga Z 5 Ec

Prenosna tračna žaga Z 5 Ec

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Prenosna tračna žaga Z 5 Ec je inovativni naslednik legendarnega Z 3. Zaradi novega visokozmogljivega motorja in magnezijevih sestavnih delov, prepričljive prednosti vključujejo tudi zmanjšano težo (13.7 kg / 30.2 lbs), izboljšana zmogljivost, večji navor in odlično rokovanje.
Preko krogličnih ležajev vodljiv žagin list za odlično vodenje in posledično optimalne reze v lesu. Največ 8 mm (5/16 in.) širina žaginih listov za optimalno fleksibilnost pri delu okroglin in izdelavi zaključkov špirovcev. Z 5 Ec nudi impresivno globino reza do 305 mm (12 in.). Natančnost, ki ustreza prenosni tračni žagi MAFELL, omogoča Z 5 Ec izvedbo izjemno čistih in popolnoma kvadratnih rezov. Zrak za hlajenje naprave motorja se izablja tudi za odstranjevanje prahu z oznak za natančnost žaganja. Posledično se žagovina odstrani daleč od vaše glave in ves čas ohranjate jasen pogled na oznake.
Vsebina:1 Žagin list, 8 mm (5/16 in.) širine, 4 zobje na palec, z zobmi spredaj in zadaj;
1 Žagin list, 8 mm (5/16 in.) širine, 4 zobje na palec
1 Žagin list, 6 mm (1/4 in.) širine, 4 zobje na palec
1 Ročaj za delo dveh oseb; šifra: 203824
1 Vzporedno vodilo, šifra: 039386
1 napajalni kabel 10 m (32.8 ft)
Vzmetno nameščenim in napetim kolesom je menjava nožev enostaven in hiter postopek.
Vzmetno nameščenim in napetim kolesom je menjava nožev enostaven in hiter postopek. Stikalo se izklopi ob izpadu napetosti za zaščito pred nenadzorovanim ponovnim priklopom po prekinitvi napajanja. Edinstven sistem nagiba žaganja dovoljuje globinske reze do 90 mm (3 9/16 in.) brez da bi se druga stran rezila dotaknila lesa, npr. pri rezanju spojnih delov.
Nazivna moč : 2250W
Univerzalni motor: 230 V / 50 Hz
:
Teža: 13,6kg
:
:
:
:
:
:
:
Število udarcev-vrtljajev brez obremenitve: 650-15501/min