Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Naročila materiala so možna preko telefona, e-pošte ali spletne trgovine. Dostava preko dostavne službe ali lasten brezkontaktni prevzem.

Prenosna tesarska žaga MKS 130 Ec

Prenosna tesarska žaga MKS 130 Ec

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Novi CUprex motor predstavlja čisto moč in visok navor. Optimalno delovanje zagotavlja elektronika in na novo razvita nadzorna tehnologija . Nastavljiva hitrost glede na vrsto materiala.
Upravljanje in delovanje žage sta izpopolnjena z gladkim zagonom, konstantnimi hitrostmi pod obremenitvijo, zmanjšanjem hitrosti in zaščito pred preobremenitvijo. Odlična zasnova MKS 130 Ec vključuje izjemno robustne in visokokakovostne materiale, vključno z ohišjem iz litega magnezija, lahkega materiala in iz odpornih plastičnih komponent iz steklenih vlaken. Večino površin, ki so običajno izpostavljene prahu so odstranjene. MKS 130 Ec zadovoljuje vse zahteve, ki se pojavljajo v tradicionalnem in modernem tesarstvu: prečni in vzdolžni rezi v les ali rezi izolacijskih materialov se enostavno izvedejo, zahvaljujoč dodatkom. Kar zadeva varnost, ni nič prepuščeno naključju: MKS 130 Ec vsebuje motorno zavoro in samozapiralno zaščitno varovalo. Med drugimi varnostnimi lastnostmi je stikalu za vklop / izklop integriran gumb za zaklepanje zagona.
Vsebina:1 TCT žagin list 330 x 2.2/3.2 x 30 mm (13 in.), AT, 24 zob; šifra: 092571;
1 Vzporedno vodilo
1 Inbus ključ 6 mm; šifra: 093081
1 napajalni kabel 10 m (32.8 ft); šifra: 087612


Možnost spreminjanja hitrosti za posamezne zahteve in dela.
Možnost spreminjanja hitrosti za posamezne zahteve in dela. Željeno globino reza enostavno nastavite s krmilnim kolesom in lahko berljivo lestvico. Nerodnost dvojnih preverjanj dimenzij je stvar preteklosti.
Nazivna moč : 2500W
Univerzalni motor: 230 V / 50 Hz
:
Teža: 12kg
:
:
:
:
Nagib: 0 - 60°
:
:
Število udarcev-vrtljajev brez obremenitve: 1000 - 20001/min