Brezplačna dostava za naročila nad 100 €.

Stojalo za vrtanje BST 650 S

Stojalo za vrtanje BST 650 S / BST 460 S

Stojalo za vrtanje BST 650 S
  • Šifra artikla:

    961216

  • Blagovna znamka:

    Mafell

Brezplačna dostava

Dobava: predvidoma 14 dni

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

MAFELL-ovo vrtalno stojalo ne ponuja le natančnosti v primerjavi z običajnimi vrtalnimi stojali, ampak tudi vsestransko spreminja postopke vrtanja iz masivnega lesa. Njegov pameten dizajn, ki temelji na robustnem in lahkem aluminijastem stojalu, mora navdušiti.
En steber ponuja pomembne prednosti: boljši pogled na globino vrtanja in konico svedra, več prostora za zamenjavo svedra in zagozditve, ki se lahko zgodijo med vrtanjem, so preteklost. MAFELL nadalje dokazuje svojo sposobnost oblikovanja profesionalnih rešitev, do zadnjih podrobnosti, in razumevanje praktičnih potreb. Nastavljanje globine vrtanja s šestimi elementi lociranja omogoča vrtalni postaji doseganje natančnosti brez primere. Kot bi pričakovali pri MAFELL, je nova vrtalna šablona zgrajena izključno iz zelo kakovostnih materialov, tako da je zagotovljena dolga življenjska doba.
Natezna sila, ki jo proizvaja polietilenski kabel, lahko prilagodite individualno, na primer, da zmanjšate dovodni tlak pri vodoravnem delovanju. Ko je luknja izvrtana, se stroj samodejno vrne v začetni položaj.

Specifikacije:
Max. premer orodja pri 0°: 130 mm
Max. premer orodja pri 45°: 100 mm
Obseg vpenjanja vodil vrtalnika: 8 - 30 mm
Nastavitev naklona, v obe smeri: 45°
Obseg vpetja: 43 mm
Max. dolžina vrtanja: 650 mm
Max. globina vrtanja: 455 mm
Teža: 5,4 kg